NEKTER FOR ANKLAGENE: Lance nekter for Floyd Landis' utspill om systematisk doping i US Postal-perioden. Foto: SCANPIX
NEKTER FOR ANKLAGENE: Lance nekter for Floyd Landis' utspill om systematisk doping i US Postal-perioden. Foto: SCANPIXVis mer

- Landis' kredibilitet er som en kartong sur melk

Lance nekter for nye doping-anklager.

||| (Dagbladet): Lance Armstrong har kommet med en pressemelding hvor han nekter for påstandene Floyd Landis påstander om systematisk doping.

- Dagens artikkel i Wall Street Journal er full av falske påstander. Det er gamle nyheter fra Floyd Landis, en person med null kredibilitet og med en historie om å si en ting en dag for så å trekke det tilbake dagen etterpå, skriver Armstrong i en pressemelding.

Armstrong mener at Landis ikke kommer med noe nytt i artikkelen, og at alt er «grunnløse påstander».

- Artikkelen repeterer bare Landis' grunnløse anklager mot flere suksessfulle syklister, og til og med et par nye påfunn fra Landis.

- Landis kredibilitet er som en kartong med sur melk. En tar én slurk og så trenger du ikke drikke mer for du vet hele kartongen er dårlig.

I dag starter Tour de France, og Armstrong mener det er typisk at slike sensasjons-saker kommer på startdagen av verdens mest kjente sykkelløp.

- Jeg har andre ting å tenke på mens dette pågår. Dette er min siste Tour de France, og etter det skal jeg pensjonere meg og jobbe mot kreften. Å gi dette mer oppmerksomhet er bare pre-Tour de France-sensasjonlisme, sier Armstrong.

NYE ANKLAGELSER: Floyd Landis kom i dag med nye anklager mot Lance Armstrong. Foto: SCANPIX
NYE ANKLAGELSER: Floyd Landis kom i dag med nye anklager mot Lance Armstrong. Foto: SCANPIX Vis mer