PÅ UTKIKK: Eli Landsem har sluttet som hovedtrener for herrelaget Fjellhamar i 4. divisjon fordi hun knapt hadde spillere til rådighet.
Foto:Erik Berglund
PÅ UTKIKK: Eli Landsem har sluttet som hovedtrener for herrelaget Fjellhamar i 4. divisjon fordi hun knapt hadde spillere til rådighet. Foto:Erik BerglundVis mer

Landsem forlater klubb etter fire måneder: - Jeg hadde ingen å trene

På klubbjakt.

Eli Landsem har sluttet som hovedtrener for herrelaget Fjellhamar i 4. divisjon fordi hun knapt hadde spillere til rådighet.

Den tidligere landslagssjefen for Norges fotballjenter tok på seg Fjellhamar-jobben i november, men under fire måneder senere er engasjementet avsluttet.

- Det stemmer at jeg har gitt meg. Jeg hadde ingen å trene. Det var rett og slett for få folk. I en slik situasjon er det vanskelig å skulle stå til ansvar for noe, sier Landsem til NTB.

- Klubben har slitt over tid, og jeg håper det ordner seg for dem. Men jeg kan ikke fortsette med å ringe etter spillere til hver kamp, legger hun til.

Landsem kan gjerne tenke seg å fortsette som trener i herrefotballen. For 20 år siden trente hun Rælingens herrelag i 3. divisjon.

- Jeg er åpen for det. Dette er kanskje ikke årstiden for å ta over et nytt lag, så jeg må nok vente, sier 52-åringen.

Landsem trente Norges kvinnelandslag mellom 2009 og 2012.

(NTB)