Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Landsem fornøyd tross «tullete» baklengsmål

Norge slo Island i Algarve Cup.

FORNØYD, TROSS BAKLENGS: Landslagssjef Eli Landsem var fornøyd med seieren over Island, tross to baklengsmål hun karakteriserte som tullete. Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix
FORNØYD, TROSS BAKLENGS: Landslagssjef Eli Landsem var fornøyd med seieren over Island, tross to baklengsmål hun karakteriserte som tullete. Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Landslagssjef Eli Landsem var fornøyd med kampen, men ikke resultatet i fotballjentenes 3-2-seier over Island i Algarve Cup mandag.

- Jeg er godt fornøyd med kampen. Vi skaper mye og burde scoret på flere av sjansene, sa Eli Landsem til NTB etter kampen.

Landsem er misfornøyd med at de norske fotballjentene slapp inn to mål mot en såpass svak motstander som Island.

- Vi slipper inn to tullemål, ett på innkast og ett på corner. Det er helt unødvendig å slippe dem inn i kampen på den måten, sier hun.

Hun skryter imidlertid av måten det norske landslaget har løst oppgavene sine på under Algarve Cup.

- Vi har løst både defensive og offensive oppgaver slik vi planla før vi reiste ned. Jeg er fornøyd med alle kampene med unntak av andreomgangen mot Sverige. Da var vi dårlige, sier landslagssjefen.

Landsem sier at hun er meget fornøyd med bredden i stallen, og at det er hard kamp om plassene på laget. Mot Island var hun spesielt fornøyd med tre av jentene.

- Solveig Gulbrandsen og Lene Mykjåland var veldig gode i dag. I tillegg har vi Isabell Herlovsen som har vært god hele turneringen igjennom.

Status for Norge etter turneringen er én seier, én uavgjort og ett tap. Dette holdt til en tredjeplass i gruppen, bak USA og Sverige.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!