Landsem-triumf på første forsøk

Knuste Nederland.

NORGES FØRSTE: Trine Rønning satte inn 1-0 på straffespark. Deretter måtte den nederlandske keeperen hente to til ut av nettet. Foto: Kyrre Lien / Scanpix
NORGES FØRSTE: Trine Rønning satte inn 1-0 på straffespark. Deretter måtte den nederlandske keeperen hente to til ut av nettet. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| I første forsøk overvant landslagssjef Eli Landsem (47) den farligste gruppemotstanderen for fotballjentene på vei mot VM i Tyskland da Nederland ble slått 3-0 lørdag.«Nye Norge», basert på laget som vant bronse i EM i høst, men med Landsem som første kvinnelige landslagssjef ved roret, møtte det andre bronselaget fra mesterskapet i Finland.

Nå vil landslagssjef Landsem ha med seg Solveig Guldbrandsen videre, som grunnstein i det norske laget

— Solveig er en kjempeviktig spiller med internasjonalt snitt for landslaget, og jeg ønsker å bygge laget rundt henne, fortalte Landsem til NTB.

Guldbrandsen selv bedyrer at det ikke går på vilje, men familiehensyn.— Avgjørelsen blir nok tatt ganske snart. Det går ikke på viljen, men hensynet til familien min (ektemann og en sønn). Også kroppen min har jeg trøblet mye med i år. Men sønnen min er viktigst. Føler han at jeg er for mye borte, legger jeg opp, sa Gulbrandsen til NTB.

Ønskestart I en sjansefattig kamp sørget Landsems jenter for å ta vare på de få mulighetene som kom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer