Landskamp endte i masseslagsmål

Privatlandskampen i fotball mellom Thailand og Qatar endte i masseslagsmål i går. Spillere og ledere slåss i nesten ti minutter på banen etter at en spiller fra Qatar ble utvist.

Kampen ble arrangert som oppkjøring til Asia-lekene som starter i Bangkok 6. desember. Arrangørene av lekene bekreftet at kampen gikk over i slåsskamp, men ville ikke utdype det som hendte noe mer.

Vitner forteller at bråket startet i andreomgang på stillingen 0-0. Dommeren Ekachi Thanatdernkoa viste ut en spiller fra Qatar. Lagkamerater protesterte vilt mot avgjørelsen, og en spiller fra Thailand sparket til en fra Qatar. Det var startsignalet til slåsskampen hvor ledere stormet inn på banen, og tilskuere bidro med å kaste stein og slåss med vakter.

- Kampen skulle ikke ha endt slik. Jeg vet ikke om laget vil få noen straff som følge av dette, sa en representant for det thailandske fotballforbundet.

Thailand ble bøtelagt nesten 80 000 kroner etter en kamp mot Indonesia i Tiger Cup i Vietnam i september der begge lag forsøkte ikke å vinne.

(NTB-Reuters)