Landskampene ryker for Dan Eggen

Sesongen er over for Dan Eggen. I går kastet han seg fram for å stoppe et skudd, men traff dessverre stolpen og ødela kneet.

Nå går Alaves-proffen glipp av Norges VM-kvalkamper mot Ukraina og Hviterussland samt de to siste serierundene i Spania. - Jeg regner med at sesongen er over. Det er vondt nå, men hevelsen er ikke så ille. Ifølge legen kan det tyde på at det ikke er korsbåndet som er skadet, sa Dan Eggen til NTB i ettermiddag.

Hvor alvorlig skaden er, er vanskelig å si. En MR-undersøkelse kommende uke vil gi svar på om leddbånd, menisk eller i verste fall korsbånd er ødelagt.

- Jeg trodde jeg forhindret en scoring da jeg kastet meg fram, men ballen gikk forbi meg og jeg traff stolpen med kneet. Fikk egentlig ikke helt med meg hva som skjedde, men etterpå var det vondt. Jeg hadde ingen sjanser til å fortsette, fortalte Eggen som måtte forlate banen etter 26 minutters spill på stillingen 2-0 til Real Madrid.

Den norske landslagsledelsen er informert, men en endelig avgjørelse på om Dan Eggen kommer hjem eller ikke tas etter MR-undersøkelsen.

- Jeg klarer knapt gå på beinet. Sjansen for at jeg spiller landskamper om en uke er minimal.

(NTB)

I STANGA: Dan Eggen får hjelp etter å ha kollidert med stanga i en kamp mot Real Madrid. Hovedstadslaget vant 5-0, og innkasserte dermed sitt 28. seriemesterskap.