Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Landslag uten proffer

Norge kommer til å stille uten tysklandsproffene i neste ukes 4-nasjonersturnering i håndball, melder Drammens Tidende og Buskeruds Blad. Årsaken er at klubbene nekter å gi spillerne fri.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Landskamparrangørene på Kongsberg og i Sandefjord kan gni seg i hendene. De får muligheten til å vise fram et helt komplett landslag til oppvarmingskamper mot Kroatia og Egypt før turneringen. Men etter gårsdagems kamp mot Egypt i Sandefjord, reiser tysklandsproffene hjem for å spille seriekamper i helgen. I selve turneringen, som starter neste fredag, kommer det norske landslaget kun til å bestå av hjemlige spillere.

- I og med at Norges Håndballforbund ikke har tatt kontakt med klubbene med spørsmål om å få oss frigitt, har jeg fått beskjed om å stille på trening igjen torsdag. Såvidt jeg vet gjelder det for de andre også, sier Geir Oustorp til Drammens Tidende.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!