Landslaget forsinker Start-trening

Tvil om lørdagskamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GARDERMOEN/OSLO (Dagbladet.no): På grunn av tekniske problemer ble landslagets fly forsinket hjem fra Hviterussland torsdag ettermiddag.

Det skaper problemer for Start, som utsatte treninga til kl. 16 for å vente på Frederik Strømstad, Bård Borgersen, Atle Roar Håland og Marius Johnsen.

Start-kvartetten håpet torsdag ettermidag å få plass på en avgang til Kristiansand fra Gardermoen kl. 16.55.

Samtidig må Start-trener Tom Nordlie flytte sin økt ytterligere.

- Det jobbes mot å få til en trening i kveld, sier Start-leder Harald Andersen til Dagbladet.no i går.

Det hevdes at klubblag skal ha sine spillere hjemme fra landskamp 48 timer før neste tippeligakamp. Møtet med Aafk i Kristiansand starter lørdag kl. 16.

Dermed kan serielederne muligens kreve hjemmematchen utsatt noen timer.

- Hvorvidt dette får innflytelse på kampen lørdag kan jeg ikke gi noe svar på. Men vi har flyttet denne kampen én gang, og er lite lystne på å gjøre det igjen, sier Start-lederen til Dagbladet.no.

START MED KVELDSTRENING: Fredrik Strømstad i aksjon mot Hviterussland. I Kristiansand venter resten av laget på sine fire landslagsspillere. Foto: Scanpix
START MED KVELDSTRENING: Fredrik Strømstad i aksjon mot Hviterussland. I Kristiansand venter resten av laget på sine fire landslagsspillere. Foto: Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer