- Landslaget mangler gærninger

Kjetil Rekdal etterlyser flere ledertyper.

SAVNER GALSKAPEN: Kjetil Rekdal mener dagens landslag savner ledertyper. Her fra en EM-kvalifiseringskamp mot Slovenia i Ljubliana. Kjetil Rekdal sammen med Henning Berg (t.h) og Ståle Solbakken (t.v). Foto: Scanpix / Tor Richardsen
SAVNER GALSKAPEN: Kjetil Rekdal mener dagens landslag savner ledertyper. Her fra en EM-kvalifiseringskamp mot Slovenia i Ljubliana. Kjetil Rekdal sammen med Henning Berg (t.h) og Ståle Solbakken (t.v). Foto: Scanpix / Tor Richardsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag samles landslaget for to av de fire siste kampene i VM-kvalifiseringen.

Kypros og Sveits hjemme på Ullevaal bør begge slås om Norge fremdeles skal ha en sjanse til å nå Brasil 2014. 

Savner trøkk For de norske guttas prestasjoner i kvaliken har vært varierende, på tross av det som ble karakterisert som en overkommelig gruppe.

Tidligere landslagsspiller Kjetil Rekdal, mener mye av årsaken ligger i en manglende galskap og tenning.

- Kvaliteten er der. Men jeg tror det er mange som er på landskamp på Ullevaal som savner det voldsomme trøkket ute på banen - som vi hadde en periode på 90-tallet. Da var det unaturlig at Norge skulle være blant de tre-fire beste på rankingen, og vi fikk nok litt bedre resultat enn vi var gode for. Nå får vi kanskje litt dårligere resultat enn vi egentlig skulle hatt. Det er lite som skiller, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet.

- Jeg tror de gjør så godt de kan. Men det kan være en kode som må knekkes i en eller annen retning, som gjør at det tar litt fyr. 

Mangel på gærninger Rekdal mener den viktigste årsaken er mangelen på ledertyper, som kan hente ut det lille ekstra - både hos seg selv og lagkamerater.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer