Landslaget tause om Hergeirssons tordentale

- Den saken er vi ferdig med.

PÅ PRESSETREFF: Thorir Hergeirsson ankommer pressetreff med håndballjentene i forkant av Møbelringen cup i Stavanger.  Foto: NTB Scanpix
PÅ PRESSETREFF: Thorir Hergeirsson ankommer pressetreff med håndballjentene i forkant av Møbelringen cup i Stavanger.  Foto: NTB ScanpixVis mer

STAVANGER (Dagbladet): Rio-OL endte med bronsemedalje for de norske håndballjentene etter storseier mot Nederland i bronsefinalen.

På den påfølgende banketten samme kveld skal landslagssjef Thorir Hergeirsson ha uttrykt misnøye i det TV 2 beskriver som en sjokkerende krass tale foran både spillere og sponsorer. Ifølge TV 2, som avdekket saken, skal landslagssjefen ha kritiserte spillerne for at de ikke ga nok anerkjennelse til støtteapparatet.

Han karakteriserte videre de ansatte i markedsavdelingen som inkompetente.

52-åringen måtte forklare seg for forbundsledelsen i etterkant, men i Stavanger i dag var Hergeirsson lite lysten på å snakke om hendelsen:

- Den saken er vi ferdig med. Dette er vi for lengst ferdige med. Det som skjer internt på samlinger, er i mitt hode nettopp internt, sier Thorir Hergeirsson til Dagbladet i dag.

Heller ikke spillerne ville si noe:

- Det har vi fått klar beskjed om at det må du spørre sjefen om. Det er ting som sikkert blir løst mellom de partene det gjelder. Det var en litt rar situasjon, det var det, sier Nora Mørk til Dagbladet.

- Det har jeg ingen kommentar til, sier Amanda Kurtovic til Dagbladet.