Landslaget tause om Hergeirssons tordentale

- Den saken er vi ferdig med.

PÅ PRESSETREFF: Thorir Hergeirsson ankommer pressetreff med håndballjentene i forkant av Møbelringen cup i Stavanger.  Foto: NTB Scanpix
PÅ PRESSETREFF: Thorir Hergeirsson ankommer pressetreff med håndballjentene i forkant av Møbelringen cup i Stavanger.  Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet): Rio-OL endte med bronsemedalje for de norske håndballjentene etter storseier mot Nederland i bronsefinalen.

På den påfølgende banketten samme kveld skal landslagssjef Thorir Hergeirsson ha uttrykt misnøye i det TV 2 beskriver som en sjokkerende krass tale foran både spillere og sponsorer. Ifølge TV 2, som avdekket saken, skal landslagssjefen ha kritiserte spillerne for at de ikke ga nok anerkjennelse til støtteapparatet.

Han karakteriserte videre de ansatte i markedsavdelingen som inkompetente.

52-åringen måtte forklare seg for forbundsledelsen i etterkant, men i Stavanger i dag var Hergeirsson lite lysten på å snakke om hendelsen:

- Den saken er vi ferdig med. Dette er vi for lengst ferdige med. Det som skjer internt på samlinger, er i mitt hode nettopp internt, sier Thorir Hergeirsson til Dagbladet i dag.

Heller ikke spillerne ville si noe:

- Det har vi fått klar beskjed om at det må du spørre sjefen om. Det er ting som sikkert blir løst mellom de partene det gjelder. Det var en litt rar situasjon, det var det, sier Nora Mørk til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer