DEBUTERTE SIST: Henning Hauger fikk sin landslagsdebut sist landslaget var på januarturné i 2006. Siden har han etablert seg som førstevalg på den norske midtbanen.Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX .
DEBUTERTE SIST: Henning Hauger fikk sin landslagsdebut sist landslaget var på januarturné i 2006. Siden har han etablert seg som førstevalg på den norske midtbanen.Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX .Vis mer

Landslaget vil på januarturné igjen

- En stor mulighet for at vi får til dette, sier Drillo.

Norges Fotballforbund jobber med å få i stand januarturné, melder NRK. — USA, Østen, Afrika og Araber-landene er alle mulige reisemål for en treningsturnering, sier toppfotballsjef Nils Johan Semb.

Norge kommer ikke til neste års EM-sluttspill i fotball. Der forsvant om lag 100 millioner kroner i inntekter.

- Thailand er et alternativ, sier landslagssjef Egil Olsen til NRK.

Målet er å få fram nye landslagsspillere. En januartropp vil være uten utenlandsproffene som er midt i sesongen med sine klubblag.

- I tillegg til de hjemlige spillerne som er med på landslaget nå, vil de mest lovende U21-spillerne komme med, pluss de spillerne som i dag akkurat faller utenfor en normal 18- til 20-mannstropp, sier Semb.

I 2004 var landslaget i Hong Kong, mens de i 2006 tok turen til USA. På grunn av kollisjon med eliteserielagenes sesongoppkjøring har turneen i januar falt bort de siste årene.

- Men nå er det en stor mulighet for at vi får til dette, sier Drillo.

Semb sier til NRK at en avklaring kommer innen tre-fire uker.

(NTB)