Håndball-EM i Trondheim:

Landslagets oppfordring: - Pip i vei

John Arne Riise mener Ole Erevik er på «bærtur» med sine uttalelser til VG. Selv håper de norske landslagsspillerne at publikum lar franskmennene få høre det.

KLAR TIL KAMP: De norske spillerne seg ikke noe galt i litt piping mot franskmennene. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
KLAR TIL KAMP: De norske spillerne seg ikke noe galt i litt piping mot franskmennene. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Frankrike - Norge, kl. 18.15

TRONDHEIM (Dagbladet): Frankrike var det beste håndballaget i verden det forrige tiåret med tre VM-gull og to EM-gull. Franskmennene er alltid å regne med når det skal kjempes om medaljer, men kunne ikke fått en verre start på dette mesterskapet.

Det ble tap mot Portugal i åpningskampen, og forhåndsfavorittene spiller plutselig med kniven på strupen. Taper de mot Norge søndag kveld, er det takk og farvel til stormakten fra Sør-Europa.

Under Norges åpningskamp mot Bosnia var det elektrisk stemning i Trondheim Spektrum. Mot Frankrike blir det neppe roligere, noe de norske spillerne håper å dra nytte av.

- Kanskje de kan pipe litt?

For endelig er det Norge som spiller på hjemmebane. Herrelandslaget har hatt mange tøffe opplevelser på bortebane - blant annet i Frankrike. Det har vært pipekonserter og roping fra publikum, som virkelig har gjort alt for at Norge ikke skulle føle seg velkommen.

Under fjorårets VM-finale mot Danmark var det massiv piping mot de norske spillerne, som til slutt måtte gi tapt mot et overlegent hjemmelag. I VM-finalen i 2017 var nettopp Frankrike motstander. Finalen gikk i Paris, hvor de frammøtte raskt vendte seg mot Norge. Nå håper de norske spillerne at deres hjemmepublikum kan bidra til å gi Frankrike en litt tøffere oppgave.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer