Landslags-Omar er blitt god kompis med mannen som aldri kunne spille igjen

- Vi er close.

KOMPISER: Omar Elabdellaoui og Eric Abidal har funnet tonen etter at begge signerte for Olympiakos i sommer. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix og Petros Giannakouris / AP / TT / NTB Scanpix
KOMPISER: Omar Elabdellaoui og Eric Abidal har funnet tonen etter at begge signerte for Olympiakos i sommer. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix og Petros Giannakouris / AP / TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GOLDEN BAY (Dagbladet): Omar Elabdellaoui (22) har gjort sine saker godt etter at han signerte for greske Olympiakos i sommer.

Han kunne riktignok ikke forhindre tap mot Åge Hareides Malmö i Champions League, men virker å ha spilt seg til en fast plass på Athen-laget allerede.

I forkant av kveldens kamp mot Malta - som Elabdellaoui nesten helt sikkert får starte - forteller 22-åringen til Dagbladet at han trives godt i storklubben Olympiakos.

Abidal-kompis - Jeg trives veldig bra. På banen får jeg spille og har det bra. Ellers koser jeg meg utenfor. Det er et godt miljø der nede, sier den hurtige backen.

På fritiden tilbringer han, naturlig nok, mye tid med klubbens andre nordmann, Abdisalam Ibrahim, men han har også funnet tonen med en annen kjenning, nemlig selveste Eric Abidal (35).

- Jeg liker å lære, og Abidal er jeg blitt veldig «close» med. Jeg liker å være rundt ham. Han er ekstremt profesjonell og det ser man på treningsfeltet hver dag. Det er 100 prosent hele tida. Han har mye å fortelle og lære bort, forteller Elabdellaoui.

Den norske 22-åringen er selvsagt klar over Abidals utrolig historie. Franskmannen har blant annet vunnet Champions League, La Liga, Copa Del Rey, klubb-VM og Ligue 1 med Barcelona og Lyon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer