Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Landslagsgutta kjøres knallhardt

Nils Johan Semb har kjørt proffene knallhard ei hel uke. Tore André Flo er pinnestiv. Og Eirik Bakke har trent doble økter.

HANKØ (Dagbladet): Det siste inntrykket av gårsdagens trening er nødt til å glede Åge Hareide og alle norske fotballelskere som har vært bekymret for englandsproffenes form før møtet med Danmark. Mens resten av laget drev med uttøying etter gårsdagens økt, kjørte Eirik Bakke intervaller med 50 metersspurter.

- Kom igjen, Eirik. Hold farta oppe. Hele veien, brølte en engasjert Semb.

Stiv Flo

Bakke som fikk dårlig kritikk for slapp innsats under kampen mot Finland i forrige uke, ser nå ut som en helt annen mann.

- Fikk du straffetrening av Semb, eller?

- Nei, he, he. Jeg har kjørt noen ekstra økter for å få opp formen. Det er et helt vanlig opplegg jeg følger. Jeg har lagt inn noen ekstra løpeøkter og et par styrkeøkter i tillegg til fellestreningene, sier Bakke til Dagbladet.

Leeds-proffen har blitt merkbart bedre for hver eneste økt på Hankø. I går briljerte han til tider. Han scoret mål, var aggressiv og viste at han virkelig er på gang.

- Jo, takk det går bedre. Tror formen skal være på topp til neste uke i allefall.

Tore André Flo er også veldig fornøyd med det landslaget har fått gjort siden mandag.

- Det har vært veldig bra. Jeg merker stor forskjell fra andre samlinger vi har hatt med landslaget. Jeg har aldri vært så stiv og sliten i beina etter noen landslagstreninger som jeg er nå. Og jeg tror ikke jeg er den eneste av spillerne som er det heller, ler Flo.

Positivt

Flo har også fortsatt trenden fra Finlandskampen. Og stort sett scoret i hver eneste spilleøkt.

- Ja, he, he. Det har i alle fall blitt noen mål. Det er jo betryggende, smiler stryningen som nærmest ble overfalt av de tre ungene sine etter økta i går.

Nils Johan Semb roste innsatsen til alle gutta etter den siste treninga i går. Dessuten tror han det sosiale opplegget med familieliv og mye fritid har sveiset gutta sammen på en helt annen måte enn ved vanlige samlinger.

- Humør og trivsel kan påvirke resultatene positivt, ikke minst når man er samlet lenge. Vi har hatt det veldig bra her. Det har vært fine treninger der spillerne har stått på. Vi har bodd bra, og det har attpåtil vært fint vær. Dette er noe som kan gi gevinst ikke bare på kort sikt men også i framtiden, konkluderte Semb.

- Men nå er spillerne trøtte, det merket jeg mot slutten av samlingen. Nå trenger de en frihelg, og så samles vi igjen med fokus på å gjøre alt vi kan for å få gode resultater i EM-kvalifiseringskampene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media