<strong>HÅPER PÅ OPERASJON OM TRE UKER:</strong> Kenneth Gangnes så svart på sesongen etter å ha røket fremre korsbånd, men øyner nå håp om et raskt comeback. 
Foto: Heiko Junge / Scanpix
HÅPER PÅ OPERASJON OM TRE UKER: Kenneth Gangnes så svart på sesongen etter å ha røket fremre korsbånd, men øyner nå håp om et raskt comeback. Foto: Heiko Junge / Scanpix Vis mer

Landslagshopper røk korsbåndet i K35-bakke

- Det var veldig, veldig vondt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Landslagshopper Kenneth Gangnes har fått store deler av sesongoppkjøringen ødelagt etter at han røk framre korsbånd under trening i forrige uke.

21-åringen skadet seg da han falt under trening i den lille K35-bakken i Gjerpenkollen i Drammen i forrige uke.

- Det var veldig, veldig vondt. Jeg skjønte at noe gikk fløyten. Der og da så jeg vel litt svart på alt som skulle skje framover i tid, sier Gangnes til NRK.

I sommer venter operasjoner og rehabilitering, men ifølge Kolbukameratene-hopperen går ikke VM-sesongen i vasken.

- Det er mulig jeg kan operere allerede om tre uker. Da vil jeg være en måned foran normalt skjema for denne type skade. Jeg håper å rekke noen hopp på plast denne sesongen også, sier Gangnes til skijumping.no.

- Jeg får benytte denne anledningen til å trene på noe annet jeg ikke er så flink til, eller som må styrkes. Det gir noen muligheter også, legger han til.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer