Landslagsjenta som elsker å synge og opptre

Lindy Melissa er Nye Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SportMagasinet presenterer i Dagbladet i dag de nye, unge fotballjentene Norge tar med til VM. De som bruker både fotballsko og høyhæla sko.

Lindy Melissa Wiik (22), spiss i Asker, er én av dem.- Når begynte du å spille fotball?

- Jeg begynte faktisk ikke før jeg var 14 år! Ganske uvanlig og seint, men siden jeg har så mange søsken, hadde jeg ingen til å kjøre meg noen steder. Men så var det noen i nabolaget som begynte, og da kjørte jeg med dem. Jeg syntes det var vanvittig gøy med en gang, og så var det veldig populært å spille fotball på skolen jeg gikk på. Vi løp ut for å spille i hvert friminutt. Da var det gøy å være god. Men jeg hang litt etter da jeg ble tatt opp i kretslaget like etter at jeg begynte. Jeg er heldig siden jeg er født hurtig og sterk, men jeg manglet veldig mye forståelse og teknikk. Jeg visste ikke hva offside var en gang! 

- Hvem inspirerer deg?

- Det inspirerer meg når eliteseriespillere, fotballspillere på herresiden, synes at vi er blitt bedre. Jeg synes det er gøy at de bryr seg.

-  Hva gjør du utenom fotballen?

- Jeg går på Idrettshøgskolen, på trenerstudiet der jeg har tenkt å fullføre en bachelor-grad. Jeg har kanskje lyst til å bli trener en dag. Og så tror jeg at jeg begynte for å ta igjen noe av det jeg tapte ved å begynne så seint. Jeg har blitt mer taktisk, og lært veldig mye. Ellers er jeg veldig glad i å shoppe, og da spesielt utenlands, der er det så mye vi ikke har hjemme! Også må jeg si at jeg elsker å opptre. Synge og underholde. Det er min greie. Og selvfølgelig være med venner og familie. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer