Håndball-VM

Landslagskapteinen om Berge: - Så klart Christian må bli med videre

Landslagssjef Christian Berge har gjort en strålende jobb med håndballgutta, men lover ikke at han blir med videre.

Suksessmaskin: 33 seirer. 3 uavgjort. 19 tap - inkludert gårsdagens finale. I de siste to mesterskapene - på ett år - har Berge ledet laget til EM-semifinale og VM-finale. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
Suksessmaskin: 33 seirer. 3 uavgjort. 19 tap - inkludert gårsdagens finale. I de siste to mesterskapene - på ett år - har Berge ledet laget til EM-semifinale og VM-finale. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

PARIS (Dagbladet): VM-hallen i Paris var farget i rødt, hvitt og blått i går kveld - men det var først og fremst franskmennene som sto for festen, både på og utenfor banen i AccorHotels Arena med 16000 tilskuere.

De norske håndballherrene kjempet tappert, men det franske stjernegalleriet med verdensstjerna Nikola Karabatic ble ett hakk for sterke. I 25 minutter var Norge det beste laget, men etter pause var det aldri noen tvil.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer