Landslagskeeper Solberg måtte hasteopereres

Blindtarmbetennelse.

HASTEOPERERT: Landslagskeeper i håndball, Silje Solberg, ble onsdag operert for akutt blindtarmsbetennelse.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
HASTEOPERERT: Landslagskeeper i håndball, Silje Solberg, ble onsdag operert for akutt blindtarmsbetennelse. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Landslagskeeper i håndball, Silje Solberg, ble onsdag operert for akutt blindtarmsbetennelse.

Solberg fikk smerter natt til onsdag under landslagssamlingen i Sandane. Medisinsk ansvarlig på samlingen, Janne Oppheim Søllesvik, vurderte symptomene til å være akutt blindtarmsbetennelse, og fikk Solberg innlagt på Førde sykehus for videre oppfølging.

- Silje fikk svært god oppfølging på sykehuset, og operasjonen var vellykket. Hun har det etter forholdene bra, men må ta det med ro i minst to uker fremover, sier Oppheim Søllesvik i en pressemelding.

Håndballjentenes treningssamling i Sandane avsluttes mandag.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer