Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Landslagskeeper sparket fra Rosenborg Hockey

- Graverende uenigheter.

SPARKET ETTER FIRE MÅNEDER: Ruben Smith skal ha kommet på kant med trener Wayde Bucsis. Foto: AFP PHOTO DDP/ SASCHA SCHUERMANN
SPARKET ETTER FIRE MÅNEDER: Ruben Smith skal ha kommet på kant med trener Wayde Bucsis. Foto: AFP PHOTO DDP/ SASCHA SCHUERMANN Vis mer

Landslagskeeper Ruben Smith må på klubbjakt. Etter 5-2-seieren mot Vålerenga i helgen fikk Smith sparken i Rosenborg Ishockeyklubb, skriver Adresseavisen.

- Det er en personalsak og uenigheter som er såpass graverende at han er frigitt fra oss. Ruben er ikke en del av vårt lag lenger, sier styremedlem i Rosenborg Hockey, Steinar Bråthen.

Ifølge Adresseavisen er det sterk uenighet mellom Smith og trener Wayde Bucsis som førte til at klubben frigir burvokteren.

- Jeg vil ikke gå ut med hendelsen som førte til dette. Og jeg trodde den ballen var død, sier Smith, som satt på tribunen mens de tidligere lagkameratene valset over Vålerenga.

Smith skal denne uken på samling med ishockeylandslaget. Hvor han spiller etter jul er uklart.

- Det er ganske rart å gå rett fra å få sparken til å spille for landslaget. Men jeg håper ting ordner seg ganske raskt, sier Smith som kom til RBK i sommer.

- Jeg trodde jeg skulle være med å bygge opp hockeyen i Trondheim. Det ble med fire måneder, sier Smith til Adresseavisen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling