Landslagskeeper vrakes etter utdrikningslag

Får ikke ny kontrakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) I dag gifter Aberdeen-keeper Jamie Langfield seg med sin Louise i Glasgow. Men oppladningen til bryllupet har vært lite hyggelig for reservemålvakten til Skottland.

Utdrikningslaget ble nemlig litt vel fuktig, og han har nå kommet på kanten med klubbledelsen.

- Han har dummet seg ut to-tre ganger nå på tampen av sesongen, og den siste episoden var over grensa, sier manager Jimmy Calderwood til BBC.

- Kona største taperen

Langfield skulle egentlig signert en ny kontrakt med klubben, men den har ledelsen nå trukket tilbake. Keeperen kommer heller ikke til å spille for dem i nær framtid, hvis ikke den andre sisteskansen, Derek Soutar, blir skadet.

27-åringens utdrikningslag i Spania endte i et slagsmål, med Aberdeen-trenerne Jimmy Nicholl og Sandy Clark som vitner.

Da ble det vanskelig å bortforklare det.

- Den største taperen her er kona. Jamie skulle få en ny kontrakt og han skulle kjøpe et nytt hus. Det kan godt hende han fortsatt får kjøpt seg det huset, men kontrakten holder vi tilbake. Han har gjort en god jobb her, men alt er ødelagt nå, sier Calderwood til The Daily Record.

SLAKTES: Jamie Langfield kan ta seg en lang bryllupsreise med Louise som han gifter seg med i dag, for han kommer ikke til å stå mellom stengene til Aberdeen i nær framtid. Foto: EMPICS
SLAKTES: Jamie Langfield kan ta seg en lang bryllupsreise med Louise som han gifter seg med i dag, for han kommer ikke til å stå mellom stengene til Aberdeen i nær framtid. Foto: EMPICS Vis mer

- Har sagt unnskyld

- Det var utdrikningslaget mitt og jeg var full, sier Langfield til The Sun.

Han hadde kanskje blitt tilgitt av ledelsen hvis dette var en enkelthendelse, men han hadde allerede to andre fylleepisoder på rullebladet.

Det ble for mye for Aberdeen-sjefene.

- Jeg tror alle har vært involvert i episoder de i ettertid har angret på. Jeg har sagt unnskyld, men sjefen har bestemt seg og da er det ikke så mye mer jeg kan gjøre, sier Langfield.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer