Landslagsmålvakt følger Carew ut døra

- Ingen ønsker at Green forsvinner, men ingenting varer evig.

GIR SEG ETTER SEKS ÅR I KLUBBEN: Robert Green er kontraktsløs, men ønsker ikke å forlenge med West Ham. Her feirer keeperen opprykket til Premier League tidligere i år. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON/NTB scanpix
GIR SEG ETTER SEKS ÅR I KLUBBEN: Robert Green er kontraktsløs, men ønsker ikke å forlenge med West Ham. Her feirer keeperen opprykket til Premier League tidligere i år. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON/NTB scanpixVis mer

Den engelske landslagsmålvakten Robert Green vil ikke fornye kontrakten med West Ham. 32-åringen forlater Boleyn Ground-laget etter seks sesonger.

Greens kontrakt går ut og keeperen ønsker ikke å bli værende i London-klubben. Som tidligere kaptein Matthew Upson forlater han dermed West Ham uten at laget får penger.

- Robert Green er kontraktsløs og har bestemt seg for å flytte på seg. Matthew Upson gjorde det samme. Ingen ønsker at Rob forsvinner, men ingenting varer evig. Han må gjøre det som er best for seg, og vi det som er best for oss, skriver West Hams eier David Gold på Twitter.

Green fikk 241 kamper for West Ham. Han ble hentet fra Norwich for 2 millioner pund i 2006. Han sto for England mot Norge nylig, men er normalt landslagets annetvalg bak Joe Hart.

West Ham rykket opp til Premier League denne sesongen. Manager Sam Allardyce ønsker å hente sin gamle elev Jussi Jääskeläinen fra Bolton som erstatter. Finnen er 37 år og ute av kontrakt. Trolig signerer han med «Hammers» etter en legesjekk.

Tidligere er det kjent at John Carew er blant spillerne som forlater West Ham.

(NTB)