- Landslagsplass og LSK-gull

Dette er målene til Lillestrøm-klare Marius Johnsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tidligere Start- og Köln-spiller Marius Johnsen (25) ble i dag presentert som nytt medlem av Lillestrøm-stallen.

MARIUS JOHNSEN

Født: 28.08-1981

Posisjon: Forsvar

Tidligere klubber: FK Vigør, Start og Köln (utlånt fra Start) 

Sørlendingen har skrevet en femårskontrakt med romerikingene, og han er spilleklar så snart overgangsvinduet åpnes ved månedsskiftet.

Dermed gjenforenes venstrebacken med sin tidligere trener, Tom Nordlie. At nettopp han har det sportslige ansvaret på Åråsen, var viktig for valg av klubb.

- Jeg kjenner Tom veldig godt fra før. Jeg hadde han to og et halvt år i Start. Jeg vet hva Tom er dykig på, og det er noe som kan ha fordel av. Ellers hadde jeg ikke gjort dette her, sier Marius Johnsen til Lillestrøms hjemmesider.

I tillegg til det faktum at Nordlie er trener, spilte det en stor rolle at Lillestrøm er en stor klubb som har muligheten til å vinne trofeer.

Marius Johnsen har nemlig ikke små ambisjoner for tida som kommer.

- Målet mitt med oppholdet i Lillestrøm er å spille meg inn på landslaget og å ta gull med klubben, sier han til lsk.no.

Fra Start-hold er det ingen sure miner fordi den tidligere så sentrale spilleren valgte LSK framfor gamleklubben når han nå vender hjem til eliteserien etter utlånsoppholdet i Köln.

VELKOMMEN: Marius Johnsen flankert av Lillestrøms Per Mathisen (t.v.) og trener Tom Nordlie på torsdagens pressekonferanse på Åråsen, der det ble kjent at Johnsen har skrevet en femårig kontrakt med LSK. Foto: Cornelius Poppe/Scanpix
VELKOMMEN: Marius Johnsen flankert av Lillestrøms Per Mathisen (t.v.) og trener Tom Nordlie på torsdagens pressekonferanse på Åråsen, der det ble kjent at Johnsen har skrevet en femårig kontrakt med LSK. Foto: Cornelius Poppe/Scanpix Vis mer

- Marius var hjertelig velkommen til å komme tilbake til Start. Men så kom LSK på banen og Marius valgt å heller prøve lykken der, fremfor å komme hjem og fullføre kontrakten med Start, skriver sport- og mediedirektør Svein Mathisen på Starts hjemmesider..

- Vi ønsker Marius alt godt fremover, og lykke til hos ny arbeidsgiver. Vi takker ham også for jobben han har gjort i IK Start, tillegger «Matta».

- Landslagsplass og LSK-gull

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer