Grundigligaen:

Landslagsprofilene tror på et tronskifte: - Bra for norsk håndball

Larvik går en ny tid i møte etter store endringer i spillerstallen. Men at flere kjemper om ligagullet i Norge er bare bra, tror landslagsstjernene.

TILBAKE I NORGE: Katrine Lunde spiller for Vipers kommende sesong. Hun tror nettopp sørlandsklubben kan være med på å vippe Larvik ned fra tronen som Norges beste håndballklubb. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
TILBAKE I NORGE: Katrine Lunde spiller for Vipers kommende sesong. Hun tror nettopp sørlandsklubben kan være med på å vippe Larvik ned fra tronen som Norges beste håndballklubb. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Norsk håndball kan gå et tronskifte i møte neste sesong.

Larvik har i en årrekke vært en soleklar ener i norsk liga, og har vunnet eliteserien hvert år siden 2005. Men når flere bautaer i laget har lagt opp, og andre har funnet seg andre klubber, blir det et skifte i Larvik. Og det kan åpne for at flere andre lag vil kjempe om gullet i eliteserien kommende sesong.

- Det er bra at flere lag kommer opp og kjemper i toppen, og at Larvik ikke er helt alene der oppe, sier Katrine Lunde til Dagbladet.

Landslagskeeperen returnerer til Kristiansand-klubben Vipers kommende sesong, samtidig som tvillingsøster Kristine gjør comeback etter å ha vært assistenttrener for klubben.

Vipers ny ener?

Det var nettopp Vipers som var nærmest ved å tukte Larvik forrige sesong. Og nå har sørlandsklubben hentet solide forsterkninger.

- Jeg tror vi skal ha gode sjanser, for vi har forsterket bra. Jeg tror det blir et spennende år, men det er nok flere lag som kommer til å ta mange poeng. Jeg tror det blir jevnt i toppen, men jeg håper at Vipers skal være der. Ellers tror jeg Larvik og Storhamar kjemper helt der oppe, sier Lunde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.