Grundigligaen:

Landslagsprofilene tror på et tronskifte: - Bra for norsk håndball

Larvik går en ny tid i møte etter store endringer i spillerstallen. Men at flere kjemper om ligagullet i Norge er bare bra, tror landslagsstjernene.

TILBAKE I NORGE: Katrine Lunde spiller for Vipers kommende sesong. Hun tror nettopp sørlandsklubben kan være med på å vippe Larvik ned fra tronen som Norges beste håndballklubb. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
TILBAKE I NORGE: Katrine Lunde spiller for Vipers kommende sesong. Hun tror nettopp sørlandsklubben kan være med på å vippe Larvik ned fra tronen som Norges beste håndballklubb. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Norsk håndball kan gå et tronskifte i møte neste sesong.

Larvik har i en årrekke vært en soleklar ener i norsk liga, og har vunnet eliteserien hvert år siden 2005. Men når flere bautaer i laget har lagt opp, og andre har funnet seg andre klubber, blir det et skifte i Larvik. Og det kan åpne for at flere andre lag vil kjempe om gullet i eliteserien kommende sesong.

- Det er bra at flere lag kommer opp og kjemper i toppen, og at Larvik ikke er helt alene der oppe, sier Katrine Lunde til Dagbladet.

Landslagskeeperen returnerer til Kristiansand-klubben Vipers kommende sesong, samtidig som tvillingsøster Kristine gjør comeback etter å ha vært assistenttrener for klubben.

Vipers ny ener?

Det var nettopp Vipers som var nærmest ved å tukte Larvik forrige sesong. Og nå har sørlandsklubben hentet solide forsterkninger.

- Jeg tror vi skal ha gode sjanser, for vi har forsterket bra. Jeg tror det blir et spennende år, men det er nok flere lag som kommer til å ta mange poeng. Jeg tror det blir jevnt i toppen, men jeg håper at Vipers skal være der. Ellers tror jeg Larvik og Storhamar kjemper helt der oppe, sier Lunde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer