Langrennssportens tabu

Landslagsprofilene tror Sundby og Northug lyver om formen: 
- Det er bullshit

Finn-Hågen Krogh og Niklas Dyrhaug tror overhodet ikke på Martin Johnsrud Sundby og Petter Northugs utsagn om at de er i dårlig form, i hvert fall ikke på Sundby.

TROR IKKE PÅ STJERNEDUOEN: Niklas Dyrhaug og Finn-Hågen Krogh er helt sikre på at Martin Johnsrud Sundby, som her følges av Sjur Røthe på dagens trening, og Petter Northug ikke er i så svak form som de hevder.
TROR IKKE PÅ STJERNEDUOEN: Niklas Dyrhaug og Finn-Hågen Krogh er helt sikre på at Martin Johnsrud Sundby, som her følges av Sjur Røthe på dagens trening, og Petter Northug ikke er i så svak form som de hevder. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BEITOSTØLEN (Dagbladet): Både Martin Johnsrud Sundby og Petter Northug har nylig uttrykt til Dagbladet at formen ikke er på topp.

- Jeg blir definitivt ikke like suveren som i fjor. De andre har nok tettet det lille forspranget jeg tidvis hadde i fjor, og det kommer til å bli tøft å kjempe om pallen. Jeg er i brukbart slag, men mer varierende enn tidligere. Det har vært mange energilekkasjer i sommer og høst, som har gjort oppkjøringen langt ifra optimal, sa Sundby til Dagbladet forrige uke.

- Kroppen er OK, verken mer eller mindre. Hvis jeg får til noen skikkelig gode løp i vinter, skal jeg ta det som en stor seier etter alt som har skjedd. Jeg håper selvfølgelig at disse løpene kommer i Lahti.

Northugs svar til Dagbladet var enda mer defensivt.

- Jeg bommet totalt tidligere i sommer med for mye trening. Jeg slet med overbelastning og virus i flere uker, noe som fortsatt henger i, svarte Northug til Dagbladet.

- Jeg har også slitt med overvekt og motivasjon siden oppstarten i mai. Teknisk har det aldri vært dårligere, dessverre. KM-gull er innen rekkevidde hvis sykdommen slipper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer