TROR IKKE DET ER TILFELDIG AT SJEFEN BOR PÅ ROMMET VED SIDEN AV: Petter Northug, her på plass i Falun i dag, bor vegg i vegg med landslagssjefen under VM.    Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet .
TROR IKKE DET ER TILFELDIG AT SJEFEN BOR PÅ ROMMET VED SIDEN AV: Petter Northug, her på plass i Falun i dag, bor vegg i vegg med landslagssjefen under VM. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet .Vis mer

Landslagssjefen bor vegg i vegg med Petter Northug

- Helt tilfeldig.

FALUN (Dagbladet): Landslagssjef Vidar Løfshus og Petter Northug har vært i tottene på hverandre flere ganger de siste årene. Ikke minst da forhandlingene om årets landslagsavtale sto i stampe.

Nå, på Norges VM-hotell i Falun, har Løfshus og Petter blitt innlosjert vegg i vegg.

- Det er bare tilfeldig, altså. Vi bor på like trange rom hele gjengen, men Petter tror ikke det er tilfeldig. Og det er bare bra, ler Løfhus, som dermed kan holde den potensielle gullgutten under svært så tett oppsikt så lenge VM varer.

Ryktene skal også ha det til at Løfshus nedla forbud mot musikkanlegget Petter bar inn på rommet da de kom. Overfor Dagbladet benekter Løfshus at han har lagt seg oppi det.

- Nei, nei, nei, den får stå og surre den. Er det noe Petter har så er det vett og forstand på sånne ting. Jeg har ikke peiling på hva han spiller, men det er ikke musikk fra 80-tallet i hvert fall.

- Du holdes ikke våken av musikk hele natta?

- Nei, det er ikke nattønsket her, ler landslagssjefen.

• Det har ikke lyktes Dagbladet å få en kommentar fra Petter Northug i dag.