Landslagssjefen får svensk legende-vibber av Haaland

Norges landslagssjef, Lars Lagerbäck, er full av lovord om Erling Braut Haaland etter at tysk fotball ble sparket i gang igjen lørdag.

HYLLES: Erling Braut Haaland etter kampen mot Schalke 04. Foto: Martin Meissner / AP / NTB Scanpix
HYLLES: Erling Braut Haaland etter kampen mot Schalke 04. Foto: Martin Meissner / AP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag ettermiddag var den tyske Bundesligaen endelig i gang igjen, og som mange ganger før skulle en nordmann fra Jæren stjele overskriftene.

I et av Tysklands største derbyer skulle Erling Braut Haaland markere seg tidlig. Etter drøye halvtimen spilt førte Haaland Borussia Dortmund opp i ledelsen mot Schalke 04, og noterte seg for sitt tiende mål for sesongen. Nordmannen hadde også assisten på 4-0-målet til Raphaël Guerreiro, som også ble kampens siste.

Etter kampen har ikke hyllesten av Haaland latt vente på seg. En av dem som lot seg imponere av Haalands kamp, er Norges landslagssjef Lars Lagerbäck.

Lagerbäck var svært fornøyd med sin landslagselev. Den sindige svensken påpeker at Haaland allerede har etablert seg til å bli en meget god fotballspiller. Lagerbäck er spesielt imponert over én spesiell kvalitet og sier han finner likhetstrekk mellom Haaland og en av Sveriges beste fotballspillere gjennom tidene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer