Sykkel-VM i Bergen:

Landslagssjefen og Team Sky-sjef ønsket i ambisiøs, norsk sykkelsatsing

Hemmelighetskremmeri før Sykkel-Norges viktigste helg.

SITTER PÅ TILBUD: Landslagssjefen er ønsket av både norske og utenlandske lag, og sier han skal tenke på framtida i etterkant av VM. Uno-X er blant lagene som ønsker ha med på laget allerede i 2018. FOTO: Tore Meek, NTB Scanpix
SITTER PÅ TILBUD: Landslagssjefen er ønsket av både norske og utenlandske lag, og sier han skal tenke på framtida i etterkant av VM. Uno-X er blant lagene som ønsker ha med på laget allerede i 2018. FOTO: Tore Meek, NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BERGEN (procycling.no): På orkesterplass foran den norske U23-fellesstarten sto Jens Haugland, Leonard Snoeks, Kurt Asle Arvesen og sjefsmekaniker Tommy Josefsen linet opp på et av VIP-områdene langs VM-løypa.

Her ønsket de blant andre Syver Wærsted og Tobias Foss lykke til i rittet. Duoen sykler sammen i Uno-X Hydrogen Development Team neste år.

Sykkelsjef Haugland har flere storfisker i kikkerten. procycling.no kjenner til at både landslagssjef Stig Kristiansen og sportsdirektør i Team Sky, Gabriel Rasch, kan være inn portene de neste to sesongene.

Like før klimaks i Sykkel-Norges viktigste uke noensinne, er det ikke mange som snakker høyt om de hårete målene på ledersiden.

Haugland sier han er villig til å prate mer når VM-fellesstartene er konkludert.

– Akkurat nå ønsker jeg at vi skal ha fullt fokus på et fantastisk VM på hjemmebane i Bergen. Vi har tre store rittdager foran oss med U23, junior og proffene på søndag. Både ledere og utøvere skal ha fokus på det de neste dagene, sier sykkelsjefen i Uno-X til procycling.no.

Stor framgang under Kristiansen

På spørsmål om Stig Kristiansen melder overgang til laget i 2018, er svaret «ingen kommentar».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer