Sykkel-VM i Bergen:

Landslagssjefen og Team Sky-sjef ønsket i ambisiøs, norsk sykkelsatsing

Hemmelighetskremmeri før Sykkel-Norges viktigste helg.

SITTER PÅ TILBUD: Landslagssjefen er ønsket av både norske og utenlandske lag, og sier han skal tenke på framtida i etterkant av VM. Uno-X er blant lagene som ønsker ha med på laget allerede i 2018. FOTO: Tore Meek, NTB Scanpix
SITTER PÅ TILBUD: Landslagssjefen er ønsket av både norske og utenlandske lag, og sier han skal tenke på framtida i etterkant av VM. Uno-X er blant lagene som ønsker ha med på laget allerede i 2018. FOTO: Tore Meek, NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BERGEN (procycling.no): På orkesterplass foran den norske U23-fellesstarten sto Jens Haugland, Leonard Snoeks, Kurt Asle Arvesen og sjefsmekaniker Tommy Josefsen linet opp på et av VIP-områdene langs VM-løypa.

Her ønsket de blant andre Syver Wærsted og Tobias Foss lykke til i rittet. Duoen sykler sammen i Uno-X Hydrogen Development Team neste år.

Sykkelsjef Haugland har flere storfisker i kikkerten. procycling.no kjenner til at både landslagssjef Stig Kristiansen og sportsdirektør i Team Sky, Gabriel Rasch, kan være inn portene de neste to sesongene.

Like før klimaks i Sykkel-Norges viktigste uke noensinne, er det ikke mange som snakker høyt om de hårete målene på ledersiden.

Haugland sier han er villig til å prate mer når VM-fellesstartene er konkludert.

– Akkurat nå ønsker jeg at vi skal ha fullt fokus på et fantastisk VM på hjemmebane i Bergen. Vi har tre store rittdager foran oss med U23, junior og proffene på søndag. Både ledere og utøvere skal ha fokus på det de neste dagene, sier sykkelsjefen i Uno-X til procycling.no.

Stor framgang under Kristiansen

På spørsmål om Stig Kristiansen melder overgang til laget i 2018, er svaret «ingen kommentar».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.