Landslagssjefen tror Nordhaug blir beste nordmann

I Tour of Norway.

KLAR FOR TOUR: Lars Petter Nordhaug er den norske syklisten som landslagssjef Stig Kristiansen mener har størst vinnersjanse i Tour og Norway, som starter i morgen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Scanpix
KLAR FOR TOUR: Lars Petter Nordhaug er den norske syklisten som landslagssjef Stig Kristiansen mener har størst vinnersjanse i Tour og Norway, som starter i morgen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Dersom det skal bli norsk sammenlagtseier i etapperittet Tour of Norway, har landslagssjef Stig Kristiansen mest tro på Lars Petter Nordhaug.

Men han tror også at Alexander Kristoff kan være med i den kampen, selv om Kristoffs sjanser til å hevde seg først og fremst ligger på de flate etappene, der han kan få utnyttet spurtegenskapene sine maksimalt.

Start i morgen Den norske Touren starter i morgen, med første etappe som har start og mål i Larvik.

Det er en relativt flat etappe, der Kristoff absolutt er en rytter som skal være med å kjempe om seieren.

- Jeg gleder meg veldig til starten onsdag, og først og fremst forventer jeg å se Kristoff og Nordhaug på sitt aller beste. Jeg tror begge har ambisjoner om å vinne løpet, sier Stig Kristiansen til NTB.

I fjor var det Edvald Boasson Hagen som gikk til topps i Tour of Norway. Han får ikke sjansen til å forsvare seieren sin i år, for Hagen er opptatt med Giro d'Italia.

Bakkene avgjør Landslagssjef Kristiansen tror at bakkene, særlig de rytterne skal forsere i Lillehammer-området på den fjerde etappen lørdag, kommer til å avgjøre årets ritt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer