Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Landslagssjefens kokaingest satte sinnene i kok hos erkerivalen

Nå avviser han anklagene.

BARE TØYS?: Brasil-sjef Dunga hevder han ikke hintet om kokainbruk i den argentinske fotballeiren under helgens privatlandskamp i fotball. Gesten handlet i stedet om forurensning. Foto: AP Photo/Wong Maye-E / NTB Scanpix
BARE TØYS?: Brasil-sjef Dunga hevder han ikke hintet om kokainbruk i den argentinske fotballeiren under helgens privatlandskamp i fotball. Gesten handlet i stedet om forurensning. Foto: AP Photo/Wong Maye-E / NTB Scanpix Vis mer

Brasil-sjef Dunga hevder han ikke hintet om kokainbruk i den argentinske fotballeiren under helgens privatlandskamp i fotball. Gesten handlet i stedet om forurensning.

Det var i sluttminuttene av lørdagens prestisjetunge privatlandskamp i Beijing at Dunga gjorde en bevegelse mot den argentinske benken. Av de tilstedeværende ble det oppfattet som om brasilianeren lot som om han sniffet kokain.

Mandag hevdet 50-åringen at han snarere siktet til den voldsomme luftforurensningen i den kinesiske hovedstaden.

- Jeg har aldri påstått at spillerne bruker narkotika. Den slags påstander kom fra mediene, uttalte Dunga til pressefolk i Singapore.

- Kanskje er det forurensningen i Kina som gjør at spillerne har tette neser hele tiden, tilføyde han.

I etterkant av lørdagens kamp ble det også spekulert i om landslagssjefens håndbevegelse kan ha vært en hilsen til Diego Maradona. Den argentinske legendens kamp mot kokainmisbruk er velkjent.

Brasil slo Argentina 2-0 i lørdagens storoppgjør. Tirsdag skal Dungas menn ut i ny privatlandskamp mot Singapore.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media