Fluor i skismøring

Landslagssmører Inger Mai fikk sjelden sykdom

Selv tror hun svulsten i bihulen kan ha sammenheng med avgassene fra skismøringen. - Det er det du ikke ser som er farlig, sier Inger Mai Loe.

TROR HUN BLE SYK AV SMØREJOBBEN: Inger Mai Loe, her midt i støvskyen under femmila i Holmenkollen i 2006, fikk en tumor i bihulen hun tror kan skyldes smørejobben hun hadde for Norges Skiforbund i sju år. Her står hun sammen med Johnny Berås (til venstre) og Svein Anders Melhus.

Foto: Daniel Sannum Lauten/ Dagbladet
TROR HUN BLE SYK AV SMØREJOBBEN: Inger Mai Loe, her midt i støvskyen under femmila i Holmenkollen i 2006, fikk en tumor i bihulen hun tror kan skyldes smørejobben hun hadde for Norges Skiforbund i sju år. Her står hun sammen med Johnny Berås (til venstre) og Svein Anders Melhus. Foto: Daniel Sannum Lauten/ Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Inger Mai Loe er den eneste kvinnelige skismøreren som har holdt på profesjonelt for Norges langrennslandslag i mer enn én sesong.

Loe gikk inn i landslagssmørebodene i 1999, ti år før smørebussene så dagens lys, og forble ved smørebenken i over sju år før hun ga seg.

Loe er fortsatt en aktiv og sprek mosjonist i hjembygda Oppdal, og har ikke hatt andre helseplager enn svulsten hun fikk påvist i bihulen i OL-sesongen 2006.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer