HER BRENNER BÅTEN: Caroline Graham Hansen og moren Bettina måtte kaste seg i sjøen da RIB-en de kjørte plutselig begynte å brenne. <br>Foto: Redningsselskapet
HER BRENNER BÅTEN: Caroline Graham Hansen og moren Bettina måtte kaste seg i sjøen da RIB-en de kjørte plutselig begynte å brenne.
Foto: RedningsselskapetVis mer

Carolina Graham Hansen i branndrama

Landslagsspillerens båt begynte å brenne: - Jeg hadde helt panikk da jeg hoppet i vannet

Caroline Graham Hansen i branndrama.

(Dagbladet): Landslagsspilleren Caroline Graham Hansen opplevde sitt livs største mareritt da båten hun og moren kjørte plutselig tok fyr på Drammensfjorden i formiddag.

- Vi hadde bare kjørt ti minutter da det sa stopp. Det kom en lyd fra motoren, og så tok den bare fyr. Den begynte å brenne mer og mer, sier Hansen til VG.

Sammen med moren Bettina skal Hansen ifølge VG ha hentet båten fra et verksted i Drammen da den tok fyr etter kort tid.

Graham Hansen og moren skulle kjøre båten til hytta, men kom aldri så langt.

Like etter klokka 13 i formiddag fikk brannvesenet i Drammen beskjed om båtbrannen. Det var mamma Bettina som ringte inn.

- De hoppet i vannet og svømte i land, forteller vaktleder Arild Reinhartsen til Drammens Tidende.

Carolina Graham Hansen, som allerede onsdag skal møte landslaget til EM-oppkjøring, er sjokkert over opplevelsen i dag.

- Det var en ekkel opplevelse. Flammene stod ut og vi hadde ikke kontroll på situasjonen. Jeg hadde helt panikk da jeg hoppet i vannet. Vi var ganske nære land, men hadde vi vært ute på havet, så hadde det ikke vært så lett å bli funnet hvis du kaster seg til sjøs, sier hun til VG.