Eliteserien 2018

Landslagsspiss scoret for første gang på over ett år da Tromsø slo Godset

U21-landslagsspiss Runar Espejord var endelig tilbake på scoringslisten i den utsatte kampen mellom Tromsø og Strømsgodset.

TILBAKE I SLAG: Runar Espejord og de andre Tromsø-gutta var stort sett stadig ett steg foran Marius Høibråten og de andre Godset-forsvarerne da Tromsø slo Strømsgodset i den utsatte kampen på Alfheim Stadion. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
TILBAKE I SLAG: Runar Espejord og de andre Tromsø-gutta var stort sett stadig ett steg foran Marius Høibråten og de andre Godset-forsvarerne da Tromsø slo Strømsgodset i den utsatte kampen på Alfheim Stadion. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Tromsø-Strømsgodset 3-1 (2-0)

(Dagbladet): Runar Espejord og Gjermund Åsen var i sentrum da Tromsø kjørte over Strømsgodset på Alfheim i dag. Skadeplagede Espejord scoret sitt første mål i Eliteserien siden 6. november 2016, mens Åsen sto for tre målgivende pasninger.

Kampen skulle egentlig vært spilt 18.mars , men ble utsatt på grunn av det kraftige snøværet som var i Tromsø den dagen.

Fortjent ledelse

Tromsø var best de første 45 minuttene, og ledet fortjent 2-0 halvveis etter scoringer av Runar Espejord og Kent-Are Antonsen.

Den første assisten til Gjermund Åsen var nok heller ment som skudd, men det brydde U21-landslagsspiss Espejord seg lite om da han styrte ballen i mål fra kort hold.

Espejord mistet store deler av fjorårssesongen med en skade, men virket frisk og fin for Tromsø i dag. Også for U21-landslaget har Espejord gjort sine saker bra i år. Unggutten har startet de to siste kampene for Leif Gunnar Smeruds landslag, og scoret blant annet to mål i forrige kvalifiseringskamp mot Israel.

Scoring nummer to kom etter nok en hard ball inn fra Åsen. Antonsen kom på et saftig løp fra dypet, og satte inn 2-0 med et velplassert skudd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer