Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gøran Søgard Johannessen i bilulykke

Landslagsstjerne i bilulykke

Landslagsspiller Gøran Søgard Johannessen (24) havnet i en bilulykke på vei hjem fra en ankeloperasjon og måtte tilbake for å bli innlagt på sykehus.

KRASJET: Gøran Søgard Johannessen havnet i en bilulykke. Her i aksjon for håndballandslaget. Foto: Vidar Ruud/NTB Scanpix
KRASJET: Gøran Søgard Johannessen havnet i en bilulykke. Her i aksjon for håndballandslaget. Foto: Vidar Ruud/NTB Scanpix Vis mer

Johannessen, som denne sommeren ble Flensburg-Handewitt-spiller, har lagt ut et bilde på Instagram hvor han forteller om bilulykken.

- Jeg skulle hjem fra operasjon og ble hentet av en i klubben. Vi kom oss ut på veien, og en liten time gikk og så krasjet vi med en annen bil i 80–90 km/t, utdyper Johannessen i en melding overfor NRK.

Johannessen pådro seg en brukket nese, noen kutt og en liten hjernerystelse. Han skal være på sykehuset til mandag.

Ingen som var involvert i ulykken pådro seg alvorlige skader.

Takker klubben

Det var på vei hjem etter en ankeloperasjon at Johannessen og en sjåfør fra klubben krasjet med en annen bil.

Ankelskaden til backen ble oppdaget under sesongoppkjøringen til Flensburg. Johannessen må bruke tre måneder på opptrening etter operasjonen.

På Instagram sender Johannessen en takk til sykehuset og klubben etter operasjonen.

- Heldigvis var det ingen store skader. For min del var det en brukket nese, noen kutt og en liten hjernerystelse. Nå venter et par dager på sykehuset før jeg kan dra hjem og starte rehabilitering, skriver landslagsspilleren.

Byttet klubb

Sammen med Magnus Jøndal - også landslagsspiller - gikk Johannessen nylig til den tyske toppklubben Flensburg.

- Jeg er bare glad og stolt. Jeg kan ikke vente med å spille min første hjemmekamp i Flens Arena. Jeg gleder meg veldig, sa Johannessen da.

Heldigvis holder ikke skaden ham ute veldig lenge. Nå venter altså tre måneder med opptrening.

Johannessen har vært en del av det norske håndballandslaget de siste årene. Han var blant annet med på laget som tok VM-sølv i 2017.