Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Landslagstrener anmeldt

Omfattende underslag mener forbundet.

Roar Eggan, styremedlem i Norges Bokseforbund, går til politianmeldelse av landslagstreneren Martin Kitel, skriver Adresseavisen.

Han går til det drastiske skrittet fordi han mistenker Kitel for underslag i forhold til en sponsoravtale landslagstreneren forvalter. Eggan sier han i flere styremøter i forbundet har bedt om å få dokumentert hvem som har fått utstyr gjennom avtalen, men han er ikke fornøyd med de navnelistene og den dokumentasjonen han har fått.

- Jeg går til anmeldelse for å få bekreftet eller avkreftet en mistanke om at det er foregått noe som ikke tåler dagens lys, sier Eggan. Samtidig ønsker han at skattemyndighetene skal se på driften av bokseforbundet.

Trønderen Eggan er gått til frontalangrep på bokseforbundet, som har godkjent den dokumentasjonen styret er blitt forelagt i forbindelse med sponsoravtalen det er snakk om. Styret, mot Eggans stemme, hadde ikke innsigelser, men Eggan nekter å godta dette.

Tidligere i år foreslo han å innkalle til ekstraordinært ting i forbundet etter en sak der generalsekretæren i forbundet hadde oversittet en frist om å søke automatmidler. Han fikk ikke nok støtte til at det ble noe ekstraordinært ting, men mener det er forbundets skyld.

- Jeg ser på dette som et rent personangrep mot meg, og det er veldig skadelig for norsk boksing at dette kommer opp, sier landslagstrener Martin Kitel til Adresseavisen.

- Jeg er valgt inn i et styre for å gjøre en best mulig jobb for norsk boksing. Det hadde jeg ikke gjort hvis jeg hadde gitt meg med styrevedtaket, sier Roar Eggan

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media