Landslagsvraket Demidov vurderer Russland

- Må kanskje tenke i andre baner.

VURDERER LANDSLAGSSKIFTE: Vadim Demidov (t.v.) har lenge vært fast inventar på det norske U21-landslaget, men har foreløpig ikke fått sjansen i offisielle kamper på A-nivå. Derfor vurderer han muligheten for å spille for foreldrenes fødeland, Russland. Foto: SCANPIX/EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT
VURDERER LANDSLAGSSKIFTE: Vadim Demidov (t.v.) har lenge vært fast inventar på det norske U21-landslaget, men har foreløpig ikke fått sjansen i offisielle kamper på A-nivå. Derfor vurderer han muligheten for å spille for foreldrenes fødeland, Russland. Foto: SCANPIX/EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Stopperplassen voldte landslagssjef Egil «Drillo» Olsen mye hodebry under siste samling mot Makedonia og Nederland.

Likevel valgte Drillo å overse et åpenbart alternativ i Vadim Demidov da både Tore Reginiussen (skade) og Brede Hangeland (suspensjon) forsvant ut i tur og orden.

Dermed ble løsningen mot Nederland å sende utpå den eldste landslagsdebutanten siden 1945 i Morten Fevang. Selv om Demidov benekter at han er skuffet over vrakingen, vurderer han nå muligheten for å spille for foreldrenes fødeland, Russland.— Jeg hadde egentlig bestemt meg for å spille for Norge, men kommer det en henvendelse fra det russiske forbundet så må jeg ta stilling til det. Jeg er russisk og snakker russisk. Men jeg har bodd lenge i Norge også, sier Demidov til Adresseavisen.

- Har ambisjonerRosenborg-spilleren understreker at han ikke har satt i gang noen prosess for å skifte landslag, men innrømmer at han har forhørt seg med både Norges Fotballforbund (NFF) og Fifa for å finne mer ut av hvordan regelverket er i slike tilfeller.

- Jeg har jo ambisjoner og så lenge jeg ikke kommer med på landslaget her, så må jeg kanskje tenke i andre baner, sier Demidov til adressa.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer