Lange: - Ingenting er bestemt

«Æ har enda ikke bestemt mæ før om æ vil forlate Tromsø», skriver Rune Lange. Mannen som også blir kalt «Huset» og «Didrik Dong» møtte leserne :på nettet i ettermiddag.

Ifjor nettet 22-åringen hele 23 ganger på 26 tippeligakamper. I vår har Rosenborg på nytt prøvd å lokke yngstebror Lange sørover.

Ikke uventet var en eventuell overgang til Rosenborg et stort tema i spørsmålene fra leserne. TIL-spissen innrømmer at pengene i RBK frister.

- Det sportslige er viktigst, men det økonomiske betyr jo også litt. Sånn er det vel med alle som jobber, at hvis du får bedre betalt for å gjøre den samme jobben en annen plass, så frister det. Men nye sportslige utfordringer teller mest for meg, skriver Rune.

Under nettmøtet avslørte Rune også at han ikke har et eneste tilbud fra Premier League og England.

- Pr. i dag så e det ingen engelske klubber som er interessert i meg. Men jeg er enig i deg at min spilletype kan passe godt inn i Engelsk fotball, svarte Rune til Egil.

Rune Lange fikk også tilbud fra RBK-trubadur Torstein Flakne om å skrive sang for han.

Hvis du vil vite hvorfor Rune blir kalt for «Huset» og «Didrik Dong» må du lese Runes svar på spørsmålene til Lars og en annen Rune.

Her er alle spørsmålene og svarene:

NETTKJENNING: Her scorer Rune Lange for U21-landslaget mot Latvia.