Lange kan miste resten av sesongen

- Frykter korsbåndsskade, sier VIF-fysio.

(Dagbladet.no): Rune Lange kan være ferdig for sesongen etter å ha blitt skadet i kveldens kamp mot Flora Tallinn, skriver Aftenposten.

Lange var i en tilsynelatende ufarlig duell etter drøye 60 minutter spilt da han fikk en vridning i kneet. Innbytteren falt til gresset og vred seg i smerter.

-  Jeg ligger med foten høyt. Det gjør ikke så veldig vondt nå, men det var veldig vondt med en gang det skjedde. Vi må nesten bare vente å se hva som skjer, sa Rune Lange i kveld.

Håkon Schwabe er medisinsk ansvarlig i Vålerenga og frykter det verste.

- Vi tror det er snakk om en alvorlig skade. Han skal til MR-undersøkelse i morgen, og vi vil ikke si så mye mer før vi har fått noe bekreftet. Det er i hvert fall noe bånd det er noe galt med, enten ledd- eller korsbånd. Det vil i tilfellet bety at han er ute resten av sesongen, sa Scwade etter å ha undersøkt spissen.

Sportsdirektør Jan Erik Aalbu sier VIF må hente en ny spiss om skaden er så alvorlig som det kan være grunn til å frykte.

FRYKTER LANGT SKADEAVBREKK: Rune Lange skadet kneet i dag og VIF frykter nå at de må klare seg uten spissen resten av sesongen. Foto: Sara Johannesen/SCANPIX
FRYKTER LANGT SKADEAVBREKK: Rune Lange skadet kneet i dag og VIF frykter nå at de må klare seg uten spissen resten av sesongen. Foto: Sara Johannesen/SCANPIX Vis mer
Lange kan miste resten av sesongen