Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lange leder på Rush

NADDERUD (Dagbladet): Stabæk- Tromsø 1- 1. Rune Langes spiss-muskler står øverst på ønskelista til franske St. Etienne. Han kan danke ut Sigurd Rushfeldt i proffduellen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg trodde St. Etienne var ute etter Sigurd Rushfeldt, sier Tromsøs hodesterke spiss til Dagbladet.

Han var totalt uvitende om franskmennenes spiontur til Nadderud i går. Men rett etter kampslutt fortalte St. Etienne-direktør Gerard Solér om klubbens interesse.

Akkurat som Sigurd Rushfeldt fikk beskjed om av samme mann på Lerkendal lørdag.

Finne forskjeller

- Vi trenger en spisstype som Rushfeldt eller Lange. Jeg har brukt helga til å se nøyere på de to - blant annet for å finne ut hvilke forskjeller det er på dem. For i utgangspunktet ser de ganske like ut, sier Solér til Dagbladet.

Og i St. Etiennes egen vurdering av de to nordnorske kandidatene, holder Solér en knapp på Lange. Blant annet fordi han tror direktørkollega Rune Bratseth i Rosenborg blir en altfor vrien forhandlingspartner.

- Lange imponerte meg. Og jeg tror det er vanskeligere å forhandle med Rosenborg enn Tromsø, sier Solér.

Mindre fornøyd

Rune Lange sjøl var mindre fornøyd med sin egen markedsføring i går.

- Hvis jeg skal overbevise en utenlandsk klubb, må jeg spille mye bedre enn jeg gjorde i dag. Og kjenner jeg Tromsø rett, vil de sette en høy pris på meg, sier Lange.

Og det kan stenge den franske åpningen. For St. Etienne legger ikke skjul på at de er i Norge for å handle billig.