Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lange må vike for superspiss

Rune Lange må trolig innfinne seg med en plass på benken når Trabzonspors stjernespiss Sergen er tilbake til helgas kamp mot bånnlaget Kocaelispor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trabzonspors mektige president Mehmet Ali Yilmaz har ifølge Nordlys nemlig antydet i et intervju at han regner med at Sergen er i god nok form til å spille fra start. Sergen kom til Trabzonspor fra Galatasaray før sesongstart.

- Jeg ble stoppet på gata av en kar som hadde lest intervjuet med presidenten vår. Men jeg har ikke hørt noe om dette sjøl fra treneren. Men det er åpenbart at Sergen har et stort navn her nede. Og presidenten har vel ganske stor makt, sier Rune Lange til Nordlys.

Lange har fått kritikk av trener Giray Bulak gjennom media. Sjøl har han ikke hørt noe fra Bulak om hva han er misfornøyd med.

- Håper jeg får nye sjanser. Det eneste vi har fått beskjed om er at vi må være ekstra på vakt til helga fordi klubben vi skal møte allerede har sparket treneren - etter bare tre serierunder, slutter Lange.

(Dagbladet.no)