Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lange-nei til RBK

TROMSØ/OSLO (Dagbladet): Det blir ingen overgang til Rosenborg for Rune Lange. Tromsø-spissen har i kveld bestemt seg for å takke nei til RBK.

Grunnen til at han valgte å takke nei er ifølge Lange at Rosenborg har endret på den avtalen partene var enige om før sesongen.

- De har endret på punkter i en avtale som jeg og Rosenborg var enige om i månedsskiftet april/mai, sier Lange til Dagbladet.

- Det går på prosentandeler av en overgangssum og personlige betingelser.

Det eneste som kan få Lange til å endre mening er at han får en telefon fra Rosenborg-direktør Rune Bratseth i løpet av kvelden. Det siste er lite sannsynlig.

Bratseth hevder denne avtalen er nøyaktig den samme som de ble enige om i vår.

- Vi har ikke forandret noe. Dette er en blåkopi av den vi hadde sist, sier Bratseth til TV2.

Det er tredje gang at en overgang for Rune Lange ryker fordi han ikke blir enig om sin personlige kontrakt. Tidligere har Tromsø blitt enige med både Coventry og tyrkiske Trabzonspor uten at det er blitt noen overgang.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling