- Lange på vei vekk fra VIF

Tar en prat med Tromsø i kveld?

• Følg Vålerenga - Tromsø direkte på Dagbladet.no fra 19.00!

(Dagbladet.no): Bare fire dager etter cupmaratonet i Tromsø, møtes gutan fra Nord og gutta fra Øst igjen på Ullevaal i kveld.


Tromsø står med fire strake seire i Tippeligaen, mens Vålerenga har 1-5-tapet mot Molde som sitt ferskeste serieminne. Vålerenga velger derfor i stedet å huske 2-0-seieren i cupkampen på Alfheim best.

- Vi hadde en god opplevelse sist og vi skal prøve å gjøre det samme igjen på mandag, sier Tor Ole Skullerud til klubbens offisielle hjemmesider.

Mangler sjefen

Vålerenga går til kampen med flere nøkkelspillere ute, både Kjetil Wæhler (skadd), Jarl-André Storbæk (karantene) og kapteinmanager Martin Andresen (karantene) mangler i kveld.

- Det takler vi fint, ikke noe problem. Det jeg har sett på trening etter torsdag ser veldig bra ut og vi har trua på en god opplevelse, sier Skullerud.

Uansett hvem som kommer utpå for hjemmelaget i kveld, i troppen sitter det en mann som trolig forsvinner fra klubben innen kort tid.

GAMLE-LAGET PÅ BESØK: Rune Lange i kamp mot gamle lagkamerater i fjor. I kveld er Lars Iver Strand VIF-spiller, mens Lange neppe får starte for hjemmelaget. Foto: RUNE STOLTZ BERTINUSSEN/SCANPIX
GAMLE-LAGET PÅ BESØK: Rune Lange i kamp mot gamle lagkamerater i fjor. I kveld er Lars Iver Strand VIF-spiller, mens Lange neppe får starte for hjemmelaget. Foto: RUNE STOLTZ BERTINUSSEN/SCANPIX Vis mer

Lange på vei vekk

Rune Lange har slitt med å komme seg tilbake etter en skade, og ser nå etter andre muligheter for å spille seg tilbake i slag. En utlånsavtale kan være mest aktuelt.

- Jeg trenger å spille meg i form på et høyere nivå. Jeg har ikke snakket konkret med noen klubber, men det er interesse, sier Lange, som har spilt mye 2.divisjonsfotball i det siste, til TIPS.

I og med at Langes tidligere klubb Tromsø kommer til Oslo i kveld, er det kanskje naturlig å ta en prat med gamle kjente når man har muligheten.

- Jeg vil ikke utelukke noe, sier Lange om den saken.

PS. Et par timer før kampstart mellom Vålerenga og TIL er det ca 30 grader i skyggen i Oslo, noe som nok kan skape problemer både for Norway Cup-deltakere så vel som toppspillere i Tippeligaen.

- Lange på vei vekk fra VIF