Lange vil bli toppscorer

TROMSØ (Dagbladet): Bevegelige og arbeidssomme Rune Lange er TIL's fremste aktivum. Nå lager han mål i hver eneste kamp.

I en temmelig søvngjengeraktig fotballkamp tegnet 20-åringen seg nok en gang på scoringslista. Og målet var av den besluttsomme sorten.

- Holder jeg meg skadefri, bør jeg kunne lage minst 15 seriemål i år. Men for all del, ting kan raskt snu seg. Plutselig kommer måltørken, sier han til Dagbladet.

De siste åra har Tromsø vært en yngleplass for talentfulle målscorere: Sigurd Rushfeldt, Tore André Flo og Ole Martin Årst. Gutten med de store beina (skonummer 47) er siste skudd på stammen. Også han kan fort havne i en adskillig større klubb.

- Jeg vet at klubber har sett på meg, men hittil har det ikke kommet noen konkrete henvendelser. Ikke noe problem, jeg har god tid, sier Lange.

Sjelden har TIL måttet anstrenge seg så lite for en seier som i går. KIL var veldig svake, og det vet Rune Lange. Han gleder seg over resultatet, ikke spillet.

- Det ble for mye slurv og feilpasninger. Det var feriepreg over denne matchen.

  • Alfheim er blitt hedmarkingenes ulykkesarena. De sju siste oppgjørene har endt med seks tap og en uavgjort: Målscore: 3-23.