Boris Becker om Naomi Osaka

Langer ut: - Hvor er det jævla presset?

Naomi Osaka har trukket seg fra to store tennisturneringer på grunn av sin mentale helse. Det forstår ikke tennislegenden Boris Becker.

REAGERER: Boris Becker forstår ikke beslutningen til Naomi Osaka om trekke seg fra de store turneringene. Foto: Hendrik Schmidt
REAGERER: Boris Becker forstår ikke beslutningen til Naomi Osaka om trekke seg fra de store turneringene. Foto: Hendrik Schmidt Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Naomi Osaka skapte overskrifter verden rundt da hun tidligere i år åpnet opp om sin mentale helse og at hun får angst på pressekonferansene. Hun trakk seg samtidig fra storturneringen French Open.

Samme grunn gjør at 23-åringen nå også står over Wimbledon.

Begrunnelsen til Osaka faller ikke i god jord hos tidligere tennisspiller Boris Becker.

- Du er 23 år, du er sunn og har det bra. Du er rik og familien din har det bra, hvor er det jævla presset?, sier en spørrende Becker til The Times og fortsetter tiraden:

- Er det ikke mer press når du ikke har mat på bordet? Når du skal skaffe mat til familien din, men ikke har jobb? Når du får en skade som endrer livet ditt? Er det ikke det som kalles press?, spør Becker.

Trakk seg

Osaka har ikke spilt en eneste kamp siden hun trakk seg fra French Open i mai.

Før turneringa hadde hun kunngjort at hun ikke ville delta på pressekonferansene, og da hun ikke stilte opp etter seieren i første runde, fikk hun en bot og advarsel.

Hvis det fortsatte, ville hun bli kastet ut av turneringa. Som kjent trakk Osaka seg før det ville blitt en realitet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer