Rosenborg-krisa

Langer ut mot Rosenborg: - Flau over å være trønder

Ole Sælnes er ikke nådig i kritikken av gamleklubben.

DEN GANG DA: Ole Selnæs jubler for cupfinaleseier i 2015. Det var starten på en seiersrekke hvor RBK fikk med seg sju av åtte troféer de neste fire sesongene. Nå går det i midlertid tråere for klubben. Foto: NTB/Scanpix
DEN GANG DA: Ole Selnæs jubler for cupfinaleseier i 2015. Det var starten på en seiersrekke hvor RBK fikk med seg sju av åtte troféer de neste fire sesongene. Nå går det i midlertid tråere for klubben. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

24-åringen, som ble solgt til franske St. Etienne fra RBK i januar i 2016, har fulgt klubben i hans hjerte tett siden han forlot Brakka.

Utenlandsproffen gjestet denne uka TV 2s podkast B-laget, med Simen Stamsø-Møller, Marius Skjelbæk og Jesper Mathisen. Trioen ringte til Selnæs, som nå bor i Kina og spiller for klubben Shenzhen.

På spørsmål om han er glad for at han er i Kina, og ikke i Trondheim, er den dyptliggende midtbanespilleren raskt ute med å svare på denne måten:

- Å herregud. Ikke begynn en gang. Jeg sa det til en kompis tidligere i dag at det er første gangen i mitt liv jeg har kjent på at jeg er litt flau over å være trønder, sier Selnæs.

Katastrofal start

Eirik Hornelands menn har startet sesongen på katastrofalt vis, og står nå med ni poeng etter ni serierunder. Det er en poengfangst flere til og med mener er mer enn den regjerende dobbeltmesteren fortjener.

- Det er greit nok å ha en dårlig periode. Det kan alle lag ha. Men det sirkuset som foregår både på og utenfor banen er pinlig, spør du meg, sier han videre i episoden.

- Det er måten klubben drives på og totalen som er skremmende for meg, fortsetter han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer