Gary Neville langer ut mot United-ledelsen

Langer ut mot United-ledelsen

Tidligere Manchester United-spiller Gary Neville mener United-sjef Ed Woodward må holde seg utenfor klubbens sportslige avgjørelser.

KRITISK: Gary Neville mener United-ledelsen må gå en runde med seg selv og holde seg utenfor det sportslige i klubben. Foto: Robbie Stephenson/JMP/REX
KRITISK: Gary Neville mener United-ledelsen må gå en runde med seg selv og holde seg utenfor det sportslige i klubben. Foto: Robbie Stephenson/JMP/REX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det skriver Manchester Evening News.

Det var overfor Sky Sports at Gary Neville mandag kveld langet ut mot Manchester Uniteds styre etter det som har vært en tung periode for manager Ole Gunnar Solskjær og de røde djevlene.

- Det de må begynne med, er å bytte ut de som styrer klubben. De bør få en ny sportsavdeling, en som er blant de aller beste, sier Neville, før han fortsetter:

- Ed Woodward har fått holde på med dette i sju år. Personlig, så synes jeg at han har hatt sjansen sin. Det er ikke noe problem å beholde ham i klubben, da økonomien er tilfredsstillende for Glazer-familien (United-eierne, red.anm.). Men han har hatt sjansen sin når det gjelder det sportslige, sier Neville.

- Må tre til side

Woodward er klubbens øverste leder. Neville mener at måten det sportslige i klubben er styrt på, ikke har fungert på to eller tre år.

- Vi har kommet til et punkt der de må tenke nytt. Det er en stor fotballklubb, et monster av en fotballklubb, så de må få inn de beste i faget og tre til side, sier Neville.

Den tidligere United-spillerne, som i sin tid spilte sammen med Solskjær i klubben, mener de fem åra etter at Sir Alex Ferguson ga seg som manager, har vært fylt av forskjellige fotballfilosofier som ikke har gitt klubben noe som helst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer