Langet ut mot eget lag. Legger seg flat

- Jeg skal ikke miste kontroll over følelsene mine, sier U20-spiller Kristian Thorstvedt.

BEKLAGER: Norges Kristian Thorstvedt tar til sosiale medier for å beklage utspill.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix
BEKLAGER: Norges Kristian Thorstvedt tar til sosiale medier for å beklage utspill. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB ScanpixVis mer

LODZ/OSLO (Dagbladet): Norge tapte 0-2 for New Zealand i U20-VM i går kveld, et lag det norske laget var favoritter mot på forhånd.

Norge har nå to tap i VM, som går i Polen. Både Uruguay og New Zealand har seks poeng i Norges gruppe. Norge og Honduras har null.

En som var langt nede etter tapet, var Kristian Thorstvedt, som langet ut mot eget lag. Han satt på benken i store deler av kampen, men kom innpå i det 78. minuttet.

- Vi er så forbanna svake at det er flaut å sitte og se på ved siden av, og å være med og spille. Jeg er skuffet, sa en tydelig frustrert Kristian Thorstvedt, som ikke holdt igjen da han kritiserte sine lagkamerater.

Han mener at han og lagkameratene undervurderte New Zealand og ikke var påskrudd fra start.

Beklager

Noen timer etterpå beklaget han utspillene i norsk presse. På Twitter skriver han:

«Eg vil gjerne beklaga ovenfor alle mine lagkamerater for ka eg sa te media etter kampen i dag. Eg ska ikkje miste kontroll over følelsene mine og la det gå utover laget. Me vinner og taper sammen! Nå ska me reise oss og slå tilbake mot Honduras på torsdag!», etterfulgt av emneknaggen «sterkeresammen».

Dårlig stemning

Thorstvedt avslørte at det var en nedtrykt norsk gjeng som samlet seg i garderoben etter kampen.

- Det var ikke god stemning, men det vil det uansett ikke være etter null poeng på to kamper. Vi har én kamp igjen og må prøve å løfte oss betraktelig mot Honduras.

De to beste lagene går til åttedelsfinalen. De samme gjør de fire beste treerne i de seks VM-gruppene. Det er her Norges håp nå ligger. Men da må laget vinne mot Honduras førstkommende torsdag. Og resten blir bingo.

Norge - Honduras spilles 18.00 og går på NRK 2.