Langpasninger for gamle dager

«Drillos» var endelig samlet igjen på fotballbanen, men ti år etter VM-deltakelsen slet de fleste med kondisjonen på Ullevaal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kiloene har blitt flere og treningsøktene færre for de fleste spillerne som var med under VM i USA for ti år siden. Henning Berg ga seg etter denne sesongen, men merket likevel at formen ikke var den gode gamle.

- Når du ikke har gjort noe på to måneder er du ikke vant til å spille med 200 i puls hele tiden, lo Henning Berg.

Den gamle forsvarskjempen, som fikk 100 kamper på landslaget, syntes likevel de gjorde en god innsats og gledet seg over å være tilbake i forsvarsfireren.

- Vi var alene med keeper tre ganger og ville scoret hvis vi bare hadde hatt like god teknikk som vilje, men vi var så slitne da vi kom til sjansene, sa Henning Berg.

- Rune (Bratseth) har alltid vært god å spille sammen med, og Erland (Johnsen) var ikke noe dårligere, sa Berg til NTB.

Fjørtoft-scoring

Jan-Åge Fjørtoft var tilbake i god gammel scoringsform på Ullevaal, selv om han måtte ha mange forsøk på å få ballen forbi Arni Gautur Arason. Fjørtoft mente til og med de var bedre enn Vålerenga til tider.

- Det var morsomt å møte gutta igjen og at vi gamle fortsatt har litt stolthet. Jeg er glad vi ikke ble slaktet og i 2. omgang var vi faktisk bedre enn Vålerenga, sa han til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer