Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Langrennssjefen kortsvindlet i USA

- Bankkortet ble brukt i Texas, mens jeg er på Toten.

KORTSVINDEL: Langrennssjef Åge Skinstad ble søndag kveld oppringt av banken som fortalte at bankkortet hans nylig var brukt i USA. Selv var han på Toten da han fikk beskjeden. Foto: Gorm Kallestad / NTB Scanpix
KORTSVINDEL: Langrennssjef Åge Skinstad ble søndag kveld oppringt av banken som fortalte at bankkortet hans nylig var brukt i USA. Selv var han på Toten da han fikk beskjeden. Foto: Gorm Kallestad / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Langrennssjef Åge Skinstad ser fram til en ny skisesong - men i kveld fikk han seg en uhyggelig overraskelse da banken ringte og fortalte at bankkortet hans var brukt i USA. Skinstad selv har tilbrakt helga på Toten.

- Bankkortet mitt er akkurat brukt hos McDonalds og Walmart i Austin Texas, mens jeg er hjemme på Toten. Lurer på hvor skimmingen skjedde, skriver Skinstad på Twitter.

Oppringt av banken
Til Dagbladet forteller Skinstad at han ikke aner hva som har skjedd.

- Jeg har lest en del om eksempler der dette har skjedd andre, men hadde aldri i verden trodd at det skulle skje meg. Jeg aner ikke hva som har skjedd, og jeg har heller ingen formening om hvor noen kan ha «kopiert» kortet mitt, sier Skinstad til Dagbladet.

- De ringte meg fra banken nå i kveld, og hadde vel sett at bankkortet var brukt i USA og Toten samme dag. Jeg har ikke vært i USA i det siste, og det var en ekkel beskjed å få, sier langrennssjefen.

Skal være mer forsiktig
Skinstad sier det ikke er store summer som ble brukt på fastfood og supermarkedet i USA.

- Det er ikke mye penger som er borte, men jeg var rask med å sperre kortet. Mye mer får jeg neppe gjort med saken, men hele hendelsen viser at det er viktig å være forsiktig med bankkortene sine, sier Skinstad.

16. til 18. november er det nasjonalt åpningsrenn på Beitostølen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media