FORTSETTER: Norge hadde tidvis trøbbel med skiene under OL i Sotsji, men Knut Nystad får fornyet tillit. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
FORTSETTER: Norge hadde tidvis trøbbel med skiene under OL i Sotsji, men Knut Nystad får fornyet tillit. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Langrennssmøresjefen får fortsette i jobben

Det samme får trenerne.

Samtlige landslagstrenere i langrenns fortsetter fram til VM i Falun. Det samme gjelder smøresjef Knut Nystad, melder NRK.

Nystad hadde i utgangspunktet kontrakt ut denne sesongen. Nystad fikk betydelig med kjeft da de norske slet voldsomt med skiene midtveis i Sotsji-OL.

- Knut Nystad har sagt muntlig ja til å bli med i minst én sesong til. Det samme har kvinnelandslagstrener Egil Kristiansen og herrelandslagstrener Trond Nystad, som også hadde utgående kontrakter, sier langrennssjef Åge Skinstad.

Skinstad selv er enig med langrennskomiteen i Norges Skiforbund om en ny fireårsavtale som kan revurderes etter hver sesong.

Signaler Landslagssjef Vidar Løfshus og sprinttrenerne Arild Monsen og Roar Hjelmeset har alle kontrakter som løper til ut VM i Falun.

- Vi håper også Vidar blir med videre etter 2015, og det har vi signalisert tydelig. Heldigvis har vi over et år på oss til å bli enige om det, sier Skinstad.

Aune blir Tidligere sprinttrener Ulf Morten Aune skal over i en ny rolle. Han har denne sesongen vært sprinttrener sammen med Arild Monsen.

- Ulf Morten skal jobbe mer administrativt, og kommer til å jobbe tett sammen med landslagssjef Vidar Løfshus. Vi er ikke hundre prosent enige om alle detaljer ennå, men vi er veldig glade for at Ulf Morten blir værende i organisasjonen med all sin kunnskap og erfaring, sier Åge Skinstad til NRK.

(NTB)