Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Langrennsstjerna Kikkan Randall er gravid

Gjør som Bjørgen.

VENTER SITT FØRSTE BARN: Den amerikanske langrennsløperen Kikkan Randall. Foto: AFP PHOTO/ LEHTIKUVA / Markku Ulander
VENTER SITT FØRSTE BARN: Den amerikanske langrennsløperen Kikkan Randall. Foto: AFP PHOTO/ LEHTIKUVA / Markku Ulander Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Amerikanske Kikkan Randall (32), kjent for sitt karakteristiske rosa hår, er gravid. Det kunngjør hun via sin Instagram-konto.

Teksten «Randall-Ellis-familien utvides med to føtter,» skriver langrennsstjerna på Instagram, og avslører samtidig termin:

April 2016.

Ifølge Alaska Dispatch News velger Randall da å stå over kommende verdenscupsesong, men vil trene for å komme tilbake i storslag til VM i 2017 og OL 2018.

- Etter OL i Sotsji, tenkte jeg mye på framtida og målene jeg ville oppnå. Jeg ville alltid fortsette å gå på ski, men Jeff (ektemann) og jeg ville også stifte familie. Vi følte at det passet bra nå. Jeg gleder meg veldig, men ser også fram til å komme tilbake i 2017, sier Randall i en pressemelding sendt ut fra det Amerikanske Skiforbundet.

Fra før er det kjent at langrennsdronninga Marit Bjørgen også venter sitt første barn, med termin i desember. Mens Bjørgen ikke utelukker at hun kan komme tilbake i verdenscupen allerede mot våren, står altså Kikkan Randall over hele sesongen.

Randall har elleve verdenscupseiere i karrieren, og et gull i lagsprint fra VM i 2013.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!